Husmorfri,  Husmorhverdag,  Hverdagsbetraktninger

Rent på ordentlig!

Helt fra jeg var gammel nok til å vaske rommet mitt selv da jeg var mindre, har jeg alltid likt å avslutte rengjøringen med å plukke inn friske blomster. Da er det liksom rent på ordentlig! Den gang var det til nattbordet og vinduskarmen. Nå er det salongen, pianoet og kjøkkenbordet som får seg en liten bukett. Gleden er imidlertid den samme, og nå blomstrer det endelig i hage og eng igjen!

Hvitveis

Ja, og nå er endelig huset rent også. Litt i går og litt i dag, og når dagen startet allerede kvart på seks, ble jeg tidlig ferdig i dag også, så jeg heller kunne gjøre andre ting. Sånn er det her, skjønner dere, at jeg kan’kke skylde på ungene for at jeg er oppe ved daggry. Det fikser jeg helt selv. Det resulterer i lunsj klokka ni, og en masse unnagjort før kvelden siger på.

For øvrig er det stille og rolig på Fjellborg når husbonden, veslebonden og veslekællen er avgårde. Litt dramatikk har det forresten vært, men det skal jeg fortelle om siden. Først må husbonden selv varsles, og han er utenfor mobilnettets rekkevidde. Av den grunn, ba han meg også om pent å ta i mot telefonen fra Norsk Tipping dersom de skulle finne på å ringe i kveld. Han antok at de ville prøve meg om de ikke fikk tak i ham. Det kunne jeg jo gladelig bekrefte at jeg ville gjøre. Da så onkel, som overhørte det hele, på husbonden, og ristet på hodet. «Amatør!»

Hvitveis

Nå står en rykende fersk frossenpizza (jada, vi spiser sånt også, og særlig når vi er hjemme alene) og venter på meg, og så skal jeg sette meg ned i godstolen foran TV og bli der. Er det ikke noe på TV en lørdagskveld, som det jo sjelden er, så skal jeg bare sitte og se på at huset mitt er rent og ryddig – samtidig!

Ha en fin lørdagskveld!

 Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Verified by ExactMetrics