Personvern

Ditt personvern er viktig

Personvern er viktig for oss, og vi på Fjellborg er opptatt av at du skal føle deg trygg på vår nettside. Vi har derfor utarbeidet en personvernerklæring for behandling av data. Ved spørsmål utover det følgende, bes du om å ta kontakt via kontaktinformasjonen du finner HER.

Hvem er vi

Hverdagen på Fjellborg driftes som en hobby og er følgelig ikke underlagt et firma. Du finner Hverdagen på Fjellborg på https://hverdagenpaafjellborg.no, Facebook og Instagram.

Hverdagen på Fjellborg drives på WordPress.

Alle tekster, oppskrifter og bilder er Hverdagen på Fjellborg sin eiendom jf. åndsverkloven. Det gis ikke lov til bruk uten tillatelse.

Hvilke personopplysninger samles

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt i kommentarskjemaet. I tillegg lagres IP-adressen til den besøkende, samt nettleserversjonen. Dette gjøres for å bidra til en reduksjon i useriøse kommentarer og spam. Kommentarene kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

En anonym tekststreng basert på e-postadressen til deg som kommenterer kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en profil der. Etter at kommentaren din er godkjent og publisert, vil et eventuelt profilbilde kunne vises for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kommentarene som publiseres på nettstedet vil bli stående på ubestemt tid. Dette for at vi enkelt kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og administrere alle kommentarer på en effektiv måte.

Ved bruk av kontaktskjemaet vårt vil informasjon gitt i skjemaet lagres i inntil tretti dager eller så lenge kommunikasjon mellom avsender og mottaker foregår. Oppgitt informasjon vil ikke deles med en tredjepart og heller ikke brukes i markedsføring.

Hverdagen på Fjellborg benytter seg dessuten av informasjonskapsler for å gi deg som besøkende en bedre opplevelse. Ved å bli værende på vår nettside, godtar du dette. Ønsker du å slette eller skru av dine informasjonskapsler, kan du gjøre det i nettleseren din.

Analyseverktøy

Hverdagen på Fjellborg benytter Google Analytics for å spore atferden på nettsiden. Dette fordi vi ønsker å tilby et så målrettet innhold som mulig til våre besøkende.

Verified by ExactMetrics