Gården som ikke er en gård

Velkommen til Hverdagen på Fjellborg og gården som ikke er en gård.

Ønsker du å være mer sjølberget, men mangler en gård? Da er dette stedet for deg! Fjellborg er nemlig ingen gård. Like fullt er vi langt på vei sjølberget på både kjøtt og grønt, saft og syltetøy. Det er mulig, og gjennom Hverdagen på Fjellborg viser jeg deg hvordan. Ja, og med på kjøpet får du hverdagsbetraktninger fra vårt liv som en familie på fem, oppskrifter, og gode tips for et mer nøysommelig liv.

Camilla Skår, husmora og forfatteren bak Hverdagen på Fjellborg - gården som ikke er en gård

Jeg som driver bloggen heter Camilla og er 36 år gammel. Det er jeg som er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn. Ikke minst skal jeg fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil.

Gjennom Hverdagen på Fjellborg ønsker jeg å dele av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode naturen byr oss. Ja, for det er faktisk mulig langt på vei å være sjølberget uten gård! Følg oss her på Hverdagen på Fjellborg, så skal du få se.

Vil du bli bedre kjent med oss som bor på Fjellborg, kan du lese mer om oss HER. Dyrene som bor sammen med oss kan du bli kjent med HER. Selve bloggen finner du HER og ønsker du kontakt med oss? Ja, da kan du trykke HER.

Jeg håper du lar deg inspirere til å leve gårdslivet, du også – med eller uten gård!

Vi hørs plutselig – hei så lenge!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner og følg oss på Instagram @hverdagenpaafjellborg

Verified by ExactMetrics