Fjellborg

Topp 10 i 2022

Jeg har mange besøkende på Hverdagen på Fjellborg i løpet av et år. Det syns jeg er veldig stas. Men, hva er dere mest opptatt av når dere er på besøk? Her får du årets Topp 10 i 2022 over de mest leste innleggene på Hverdagen på Fjellborg.

Det jeg ønsker å formidle

Hverdagsbetraktninger, hønsemøkk og hjemmelaget saft. Det er hva jeg ønsker å gi deg her på Hverdagen på Fjellborg. Når du klikker deg inn på bloggen her, så vil jeg at du skal inspireres til å se og ta vare på de ressursene du har tilgjengelig.

Topp 10 i 2022: Granskudd er alltid populært

Noen ganger formidler jeg gjennom oppskrifter, andre ganger ved å dele kunnskap. Atter andre ganger viser jeg hvordan ting kan gjøres og innimellom får du bli med mens det gjøres.

Gjennom mange innlegg deler jeg tanker rundt hint og annet med det mål for øyet å få deg til å se en sak fra flere sider eller også helt enkelt å dele vårt verdisyn som jo ligger til grunn for hverdagen her.

Hønsehold er på topp 10 i 2022: Utegarden til Lohman-flokken vår. De går ut og inn som de selv vil.

Blogger igjen

Til sammen blir alt dette Hverdagen på Fjellborg, og gjennom årenes løp har det blitt ganske mange innlegg. I sosiale medier, på Facebook og Instagram, har Hverdagen på Fjellborg gått sin gang i alle år. Bloggen her har ligget i ro en stund, men i våres børstet jeg støvet av den på ny.

Grunnen? For det første følte jeg på et større behov for å eie mitt eget innhold igjen, men også ser jeg at det vi pusler med her på Fjellborg blir bare mer og mer aktuelt. Da kan Hverdagen på Fjellborg kanskje være en fin base for kunnskap og inspirasjon for flere, om alt er samlet på et sted det er enkelt å finne.

Poteter er god og allsidig sikringskost i krisetid. Ureist mat.

Sånn ser det også ut til at bloggen her fungerer, når jeg ser på statistikken for året. Jeg vet at mange av dere liker å følge hverdagen vår, men jeg ser også at mange besøker oss for å lære. Det synes jeg er veldig, veldig stas.

Topp 10 i 2022

Så, hva er det dere som besøker Hverdagen på Fjellborg er mest interessert i? I følge statistikken, så er det disse innleggene som troner på topp 10 i 2022:

  1. Safting del 2: Slik bruker du saftkoker, trinn for trinn
  2. Safting del 3: Slik lager du saft, trinn for trinn
  3. Safting og sylting: Åtte tips og råd for valg av emballasje
  4. Hermetiske pærer – oppskrift
  5. Safting del 1: Rydding, utstyr og sterilisering
  6. Griseslakt: Slaktedag – slik gjør vi det
  7. Den skumle ullusa
  8. Granskuddsaft: En fin base til mye godt
  9. Hønsehold: Hva må du tenke på før du skaffer høner
  10. Plommelikør
Topp 10 i 2022, saft er alltid populært.Matauk: Slik lager du saft trinn for trinn

Gamlemåten på topp 10 i 2022

Jeg syns det er utrolig morsomt å se at safteskolen får så mye oppmerksomhet og at dere lager saft selv. Det er jo både enkelt og godt.

Jeg syns også det er litt morsomt at de innleggene som flest leser er de innleggene som liksom tar for seg «gamlemåten». Hermetiske pærer har åpenbart ikke gått ut av tiden, og grisehold ser det jammen også ut til at er på tilbakevei. I alle fall ser jeg stadig flere som slakter gris hjemme når jeg blar rundt på Instagram. Det er gøy!

Villagris. Griseslakt er på topp 10 i 2022 på bloggen.

Gøy er det også at dere besøker Hverdagen på Fjellborg. Med fullt familieliv ved siden av er det ikke alltid jeg rekker å følge opp på kommentarer her og der, men du skal vite at det leses og legges på hjertet og minnet alt etter som. At jeg dessuten bare får hyggelige tilbakemeldinger på alt jeg deler er noe jeg setter veldig pris på. Tenk å få ha så mange trivelige lesere!

Nytt bloggår

Nå står et nytt bloggår på Fjellborg for døren. Jeg gleder meg veldig til å fortsette med skriveriene her og å dele med deg av både hverdager, hønsemøkk og hjemmelaget saft. Mange tanker og ideer kverner i hodet, og så får vi se hva som realiseres.

Husmora på Fjellborg

Jeg håper også at du vil dele med meg, hva du vil lese om her på Hverdagen på Fjellborg. Er det noe du vil høre om? Lære om? Se? Bli med på? Jeg vil veldig gjerne høre om det!

Kanskje vil du også møte meg? Jeg har en del tid i kalenderen utover våren som er ledig til for eksempel foredrag. Ta kontakt om du tenker at det er aktuelt.

Tusen takk

Jeg sier ydmykt tusen takk for følget så langt, og for bloggåret 2022 (som ikke er helt ved veis ende, altså). Jeg håper du slår følge inn i 2023 også, med hverdagsbetraktninger, hønsemøkk og hjemmelaget saft.

Vi hørs plutselig – hei så lenge!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner og følg oss på Instagram @hverdagenpaafjellborg

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics