Kjøkkenassistent

I dag slapp jeg lettvint unna med middagen, må dere tro. (Faktisk så lettvint at jeg til og med kjøpte ferdig bunn og revet ost, og det er ikke akkurat hverdagskost her på Fjellborg, for her er det sjelden mellomting mellom skikkelig hjemmelaget og Grandiosa eller kjøpepizza.) Middagen tok nemlig veslekæll seg av!

Hjemmelaget pizza

Litt forberedelser hadde jeg riktignok, men erfaringen tilsier at med litt forberedelser, så blir det også en mye hyggeligere opplevelse for alle mann underveis i kokkeleringen.

Hjemmelaget pizza

Ingrediensene ble ferdig skåret og fordelt på skåler, og så fikk veslekæll ordne resten. Pizzasaus, pølser, peperoni, kjøttboller, sopp, løk, tomat. Han fikk fordele det selv slik han ville, og det passet ham bra, siden han ikke er like glad i for eksempel sopp og løk som oss andre.

Hjemmelaget pizza

Pizzaen ble kjempegod, og kokken selv var stolt som en hane og fornøyd med egeninnsatsen – og med god grunn! Resultatet skulle jeg selvsagt også gjerne vist dere, men da pizzaen var ferdigstekt, var alle så sultne og klare for mat, at kameraet var det siste vi tenkte på. Men, det blir slettes ikke siste gang jeg skal outsource pizzabakinga til veslekæll, og det var faktisk ikke første gang heller. Vi gjorde masse av dette da han var bare et par år gammel, men så ble det av en eller annen grunn glemt litt bort. Dumt i grunn, når det er så lettvint moro til glede for både liten og stor. Vi får ta opp igjen vanen nå. Jeg sier i hvertfall ikke nei takk til å slippe å lage middagen selv i ny og ne.

Hjemmelaget pizza

Jeg har ikke parkert forkledet helt i dag selv heller, for jeg har fortsatt med forberedelsene til husbondens bursdagsselskap på søndag. I dag lagde jeg en iskake som slettes ikke står trygt i fryseren helt frem til søndag. Vi snakker disiplinøvelse! Men, nå får det være nok for i kveld, og etter en god dusj, har jeg planer om å parkere meg selv i godstolen for en liten stund før leggetid. Vi blogges!

 Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: