Vinter på Fjellborg

Magisk start

Noen dager starter litt bedre enn andre, og i dag var en slik dag. Vi hadde rett og slett en magisk start på onsdagen!

Snøen faller

Da vi gikk til ro i går kveld, dalte snøen lett fra himmelen. Du vet, sånne nokså store filler som ikke ser ekte ut. Det er ikke riktig lett å bli klok på om det er én enkelt snøkrystall eller flere som holder fast i hverandre.

Magisk start med snø i blåtimen

Østfoldinger som vi er, har vi sjelden store forventninger når snøen faller. Likevel, i morges fikk vi en magisk start.

Magisk start

Vi kom ned på kjøkkenet akkurat i det blåtimen begynte, og da var det vi så at noe var annerledes. Lyset, liksom. Og det var … snø!

Magisk start med snø i blåtimen

Ikke masse, for det er det sjelden på våre kanter, men akkurat nok til at det som i går var grønt nå var ordentlig hvitt. Åh, så deilig! En liten pause fra gråvær.

Vindusglasset var dekket av små iskrystaller, og mens vi satt og så på dagens episode av Snøfall og spiste frokost stod solen opp. Lyset! Gleden over snøen! Det var rett og slett en magisk start.

Snøkrystaller på vinduet

Endelig snø

Ungene var fra seg av glede, og det drøyde ikke lenge etter middag før de var ute i snøen og lekte. Nå henger votter og kjeledresser på rekke og rad rundt vedkomfyren på ovnen. Det er jo akkurat sånn det skal være på vinteren. Og jeg nyter.

Magisk start i blåtimen

Ja, for det må man gjøre så lenge det varer.

Det er ikke så lenge siden den første snøen falt på Fjellborg. Husker du?

Ta en titt HER

Vi hørs plutselig – hei så lenge!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner og følg oss på Instagram @hverdagenpaafjellborg

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Verified by ExactMetrics