Husmorhverdag,  Hverdagsbetraktninger

Pannekakemandag

Så var det mandag. Igjen. Her på Fjellborg har hverdagen forsøkt å finne sin nye, vante form. Det går seg til, pø om pø. Dog skal det sies at jeg syns det har vært fryktelig stille her hjemme i dag. Veslebonden har ikke hatt for vane å gjøre for mye ut av seg, men han har jo liksom vært her likevel. Plutselig går jeg her alene i det store huset, og holder på med mitt. Ja, helt alene har jeg forresten ikke vært da. Nusse har jo flyttet inn for høsten, og vi har også fått et nytt familiemedlem som holder meg med selskap. Han skal dere få hilse på i morgen.

Pannekaker oldemor

Dagen i dag har gått med til å få litt skikk på andre etasje. Etter at veslebondens hele og fulle garderobe ble plukket ut av skuffer og skap for å merkes før barnehagestart, har det hersket mer eller mindre kaos der oppe, med klær overalt. Nå er imidlertid alle klærne på plass der de skal være, både veslebondens klær og våre andres. Det er jo bedrøvelig at ting skal ta sånn tid, men noen ganger bare blir det slik. Da er det desto mer deilig når tingene finner sine vante plasser, og alt er der det skal være.

For øvrig har det blitt stekt pannekaker her i dag. Masse pannekaker! Veslekælls livrett, og det er ingen andre heller, som klager når pannekaker står på middagslista. Vi har kommet i gang med den slags igjen etter sommeren, og det er godt på mer enn én måte. Pannekakene er laget på grovmjøl og vaktelegg, og med nyrørte blåbær ble det en middag som ingen kunne klage på i dag. Veslekæll har forresten sin egen pannekakepåleggsfavoritt, og kan knapt få nok av granskuddsirupen jeg lagde på forsommeren.

Hjemmelaget blåbærsyltetøy norgesglass

Nå er dagen snart ved veis ende. Igjen. Jeg har et par møter nå på kvelden, men ellers skal det bli godt å synke ned i godstolen litt senere i kveld, og lade opp til resten av uka. Den blir nemlig hektisk nok, men så er det jo slik det skal være også, når vi er tilbake i hverdagen. Jeg håper dere har fått en fin ukestart også, og så blogges vi igjen i morra! Sees?

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Verified by ExactMetrics