Fjellborg,  Oppskrifter

Utskriftsvennlig PDF-fil til dere: Den aller første!

Egentlig hadde jeg bestemt meg for at dere skulle få en ny oppskrift i dag. Jeg har jo liksom skrytt litt av at jeg har eksperimentert på kjøkkenet her de siste ukene. Oppskriften ligger klar til dere også, men vi sparer på den litt til. Jeg har nemlig mer lyst til å vise dere noe annet jeg har jobbet med!

En del av dere har jo allerede skrevet dere på e-postlistene jeg arbeider med. Kjempeartig! Jeg fortalte jo at ved å holde slike lister, kan dere blant annet få tilgang til litt ekstra-materiale fra Hverdagen på Fjellborg. Nå er arbeidet med dette så smått i gang. Ikke er det så smått heller forresten, for det er mye teknologi å sette seg inn i for en enkel husmor. Men, sakte, men sikkert får jeg det på plass!

Jeg poster jo ganske mange oppskrifter her på Hverdagen på Fjellborg. Selv om mange av oss kanskje står med mobilen i hånda og lager mat , så er det noen ganger greit å kunne ha instruksene klart foran seg på et ark også. Derfor kommer jeg nå i tiden fremover til å tilrettelegge for nettopp det! Dere skal få tilgang på husmoras oppskrifter i utskriftsvennlige PDF-filer. Den første er allerede ferdigskrevet, og et utsnitt av den, ser dere her:

Oppskrift i utskriftsvennlig PDF-fil: Husmoras hønsefrikassé

Husmoras hønsefrikassé som ble postet her på Hverdagen på Fjellborg på tirsdag!
Den er nå tilgjengelig i en utskriftsvennlig PDF-fil. Har du lyst på den? Da kan du klikke HER.

Du som allerede har meldt deg på listene, får ikke dobbelt opp med e-post, selv om du klikker på lenken over. Likevel, til å begynne med må du dessverre melde deg på for hver enkelt oppskrift jeg gjør tilgjengelig. Etter hvert som teknologien kommer litt mer under huden på husmora, håper jeg på å få gjort noe med akkurat dét. Men som sagt: Dere vil ikke få flerdobbelt opp selv om dere trykker for flere forskjellige filer, altså! Og, allerede til uken blir dere som står på listen invitert på en liten virtuell kaffekopp over e-postboksen, så følg med!

Her skal fredagskveldens ro snart få senke seg over oss. Det har blitt en lang uke for oss alle sammen med mange aktiviteter, lange dager og korte netter. I morgen er jeg likevel tilbake her på Hverdagen på Fjellborg, og da skal dere få være med på noe spennende! Sees vi?

Vi blogges!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 37 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics