Fjellborg

Hverdagen på Fjellborg utvider

Det er snart et år siden det første innlegget ble publisert her på Hverdagen på Fjellborg. Så langt er 254 innlegg publisert, og flere skal det bli. Dere blir også stadig flere og flere som leser om, og følger hverdagslivet vårt her på denne lille liksom-gården. Det er både skummelt og spennende på én gang. Da jeg publiserte det første innlegget, ante jeg jo ikke om det var noen som ville lese det jeg hadde på hjertet engang!

Hverdagen på Fjellborg er fylt av hverdagsbetraktninger, hønsemøkk og hjemmelaget saft. Fokuset mitt når jeg skriver til og for dere, er å formidle landlivet på en overkommelig måte. Jeg ønsker å inspirere til å ta det enkle ,og ikke minst tiden, tilbake. Innimellom får dere oppskrifter, innimellom får dere bli med på dyrestellet, andre ganger får dere husmortips. Stort sett hver eneste dag får dere små glimt fra hverdagen vår. Her eller på Facebook.

Jeg opplever at dere som leser Hverdagen på Fjellborg engasjerer dere! Dere er nysgjerrige og interesserte, og jeg syns det er både gøy og motiverende når dere stiller spørsmål eller gir en klapp på skuldra. Noen har til og med spurt om jeg kan holde kurs for dere! Kjempemoro! Derfor har jeg også nå en stund jobbet litt med å utvide Hverdagen på Fjellborg litt, sånn at dere kan få enda litt mer. Ikke minst slik at dere kan få enda enklere tilgang til en del av det jeg poster her.

I løpet av februarmåned, kommer jeg til å sette opp e-postlister som dere kan melde dere på. Da kan dere få tilgang på oppskrifter i utskriftsvennlige PDF-filer, huskelister, andaktsutfordringer, og mye mer. Med jevne mellomrom vil også e-postmannen slippe en liten hilsen i innboksen deres, til dere fra oss her på Fjellborg. Da får dere muligheten til å bli enda litt bedre kjent med oss her på Fjellborg. Liksom inviteres til en kaffekopp ved kjøkkenbordet her, over en uformell prat. Høres det allright ut?

Hverdagen på Fjellborg: Kaffe

E-postlistene vil ikke være oppe og gå sånn ordentlig før i februar, men dersom du har lyst, kan du allerede nå melde deg på. Da er du sikker på at du ikke går glipp av noe når jeg har alt på plass, og er i gang. Klikk HER, så sendes du rett til påmeldingen. Jeg kommer selvsagt til å fortsette med oppdatering av både nettsiden her og Facebook-siden vår, så dette med e-postlister kommer som et tillegg til dere som vil ha enda mer av Hverdagen på Fjellborg. Men, jeg håper jo dere har lyst til å bli med, da?

Og – jeg vet jeg har sagt det mange ganger før, men jeg sier det igjen: Det er dere som gjør arbeidet med Hverdagen på Fjellborg moro! Tusen hjertelig takk til hver i sær, som gjennom kommentarer, tomler og hjerter, og deling av innlegg, er med på å gjøre dette til tidenes koseligste hobby! Jeg håper dere blir med videre til Hverdagen på Fjellborgs ettårsdag i mars og inn i det andre året også.

Hverdagen på Fjellborg: Kaffe og bedehuskringle

Jeg er tilbake med et nytt innlegg allerede i morgen, så titt innom igjen da.
Da tror jeg jammen min sann det står en bloggandakt på programmet igjen.

Vi blogges!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics