Fjellborg

Tommel opp og hjerter i fleng

I dag er det ganske nøyaktig tre måneder siden det aller første innlegget ble publisert her på Hverdagen på Fjellborg. I et kvart år har vi delt av hverdagen vår, om stort og smått, og for en mottakelse vi har fått!

Det er jo ikke noe ekstraordinært med hverdagen vår; ingen fancy antrekk, ingen spennende reiser, juicy stories eller flotte konkurranser. Likevel kikker dere innom; engasjerer dere med hjerter og tomler, kommentarer og sidedelinger. Dette er i ferd med å bli et smask og nuss til alle fininger der ute-innlegg, men det er bare så viktig for meg å fortelle dere at dere blir lagt merke til! Alle hjertene og tomlene, kommentarene og sidedelingene; de blir sett, og jeg setter sånn pris på’t!

Og det er dere, altså, som gjør at Hverdagen på Fjellborg bare blir morsommere og morsommere! Da det første innlegget ble publisert for tre måneder siden, hadde jeg aldri turt å håpe på et sånt engasjement, men dere stiller opp og bidrar til at dette er kjempegøy! Derfor håper jeg også at dere har lyst til å følge med oss videre her i hverdagen, for vi har veldig lyst til å ha dere med!

Gjennom et kvart år har dere altså fulgt oss, og vi gleder oss til å dele videre med dere hva vi fyller dagene med her på Fjellborg. Heller ikke i fremtiden vil det bli noe ekstraordinært med hverdagen vår, men den vil fortsette å være så ekte og ærlig som vi klarer å fremstille den, med de grensene vi har satt for oss selv, og hva som er greit å dele. Vi håper at dere ser at hverdagen vår er mer enn kaffitårer på kjellerlemmen og velduftende syriner, selv om dere ikke alltid kan kjenne brødsmulene på kjøkkengulvet under bena selv, eller ikke hører diskusjonene om smått og stort som dukker opp i hverdagen. Det er her som hos folk flest, og arbeidet gjør seg ikke selv.

I dag har vi imidlertid hatt en dag litt utenom det vanlige, for i dag har hele familien kost seg på Liseberg! Med karuseller, iskrem, popcorn, enda flere karuseller og gode venner. To kilo med sjokolade vant vi jammen også, helt på tampen! I morgen er det tilbake til det vanlige igjen, og da står det på planen å gi huset en liten sårt tiltrengt rundvask. Men, det skal også settes av tid til litt kos, for det er nemlig ikke en hvilken som helst dag i morgen heller, og her lar vi ikke anledningen til å skape litt fest på en hverdag gå fra oss. Mer om det får vi imidlertid ta i morgen, og for nå runde av tirsdagen med nok et tusen takk.

Ett tusen takk for at dere følger med oss og gjør Hverdagen på Fjellborg så morsom!
Tommel opp og hjerter i fleng.

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

2 Comments

    • Husmora

      Ja, kjempeartig! Selv for oss som ikke er karusellmennesker 😉 Vi planlegger allerede en ny tur på andre siden av sommeren. Inspiratur kanskje? Haha 😛
      Takk for det, du 🙂 Klem

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics