Jul på Fjellborg

Juleønskeliste

Én ting er nå hva man håper at skal ligge under treet på den store dagen. Men, jeg har også mye jeg håper på for selve jula. Jeg har skrevet en juleønskeliste!

Snart ferie

Her på Fjellborg nærmer barna seg takhøyde. For ikke bare er det fire dager igjen til julaften, men det er også én dag igjen til skoleferie! Veslebror må pent vente enda en dag, men så!

Juleønskeliste

Det merkes på forventningene også, at jula nærmer seg. Skjønt, de fire dagene kunne like gjerne vært fire uker; så langt unna synes julaften å være. I alle fall er det alt det som kommer først vi gleder oss mest til akkurat nå. Pynte hus og juletreet, lage pepperkakehus …

Men, mens jeg går her og pusler med mitt, så faller jo tankene innom selve jula også. Alt det jeg håper den skal være og inneholde. Også ble det en liten juleønskeliste.

Juleønskeliste

  • Jeg ønsker å se det tindre i barnas øyne og glade smil.
  • Å få dele barnas spenning og glede over jul.
  • At vi kan gå på skøyter i romjula, for det hører liksom med.
  • Måtte tanken på alt som skulle og burde vært gjort få hvile.
  • En stille stund i mørket for å kjenne julefreden senke seg.
  • Late formiddager med Olsenbanden på TV og julegodter på bordet.
  • Hukommelse og hjerte for julens virkelige budskap.
  • Jeg ønsker meg mange, gode kaffekopper. Gjerne med en sirupsnipp attåt.
  • Hyggelige stunder med familie og venner.
  • Tid til å lese en god bok som får smilet fram.
Juleønskeliste: Stå på skøyter

Juleønskeliste for familien

Det er ikke rare greiene på juleønskelista. Bare slike små stunder som til sammen lager jul. Både for barna og oss voksne.

Men, aller først er det altså én dag til på skolen og to i barnehagen. Mens ungene får med seg de siste timene av hverdag, så skal jeg gå løs på siste innspurt. Og så, så skal vi nyte ferien og forhåpentligvis alt på juleønskelista. Det gledes!

Juleønskeliste

Vi hørs plutselig – hei så lenge!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner og følg oss på Instagram @hverdagenpaafjellborg

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics