Hverdagsbetraktninger,  Traktor Traktor,  Veslebonden

Høytidsdag

I løpet av året er det jo en god del dager som skiller seg litt ekstra ut;17.mai, julaften, St.Hansaften, bursdager, nyttårsaften, 5.april… Hæ? Å, jada! 5.april! Dette har vært en STOR dag. Dere som er interessert i interiør og byggesett, vet jo hvilken festdag det er når IKEA-katalogen plumper ned i postkassen? Vel, i dag var det en slik dag for veslebonden. I dag kom Felleskjøpet-katalogen!

Felleskjøpetkatalogen veslebonden

Det var en alvorets stund i det middagsmaten var spist opp, tallerkenen satt til side, og Felleskjøpet-katalogen omsider høytidelig kunne åpnes. Med andakt ble det bladd fra side til side. Først én gang. Så igjen. Med dype konsentrasjonsfurer i panna og et granskende blikk, ble katalogen nøye gjennomgått. «Se der! Der! Tjaktoj! Jånn Der! Se!» (Gutten har omsider begynt å skille klinten fra hveten nemlig, og har de siste par dagene utvidet traktorvokabularet sitt til også å omfatte «Jånn Der» i tillegg til bare «tjaktoj».)

Felleskjøpetkatalogen veslebonden

Joda, den ble absolutt godkjent, denne. Det var mer enn nok å bruke bursdagspenger på og skrive på ønskelista til den neste. Ja, og hvis du lurer på om det er lurt å forstyrre en toåring mens han blar seg gjennom godbitene fra Felleskjøpet, så kan jeg fortelle deg at nei, det er det ikke. Vi andre får pent vente til han er falt i søvn, før vi setter oss ned for å se hva som er å få kjøpt.

Felleskjøpetkatalogen veslebonden

Det skal ikke alltid så mye til,
når man er to år.
Da har lykken fire hjul.
Eller den kommer fra Felleskjøpet, i postkassa.

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics