Jeg heter Camilla, er 37 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.
One Comment
Liv
Jeg har arvet en av dem på bildet over, men har aldrig brukt til annet enn å presse ruller og sylter etter at jeg har kokt dem, men kan jeg legge kjøttet i formen og koke dem i ovnen? I tilfelle hvordan gjør jeg det? Ville bli veldig glad for svar.
Den har blitt brukt i en kjøttforretning for mange år siden, og opprinnelig eier (slakter) er forlengs borte.
Mvh Liv