Jeg heter Camilla, er 37 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

One Comment

  • Liv

    Jeg har arvet en av dem på bildet over, men har aldrig brukt til annet enn å presse ruller og sylter etter at jeg har kokt dem, men kan jeg legge kjøttet i formen og koke dem i ovnen? I tilfelle hvordan gjør jeg det? Ville bli veldig glad for svar.
    Den har blitt brukt i en kjøttforretning for mange år siden, og opprinnelig eier (slakter) er forlengs borte.
    Mvh Liv

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics