Påske,  Tips og ideer,  Vår på Fjellborg

Vips! Du har en kylling!

Jeg har mange ganger tenkt at han som fant opp hermetikkboksen, han var en smarting!
Vi sparer på alt av hermetikk, for den som sparer, den har, og det kan jo komme godt med. Som når man skal ha påskeverksted, for eksempel. Litt gul sparylakk, og vips!

Spraylakkerte hermetikkbokser

Et par øyne, et lite filtnebb, et par fjør som vi knabba fra det nå kasserte fastelavnsriset, og enda et vips!
Fin-fine påskekyllinger som kan brukes til omtrent hva som helst.

Hermetikkbokser påskepynt

Et par av dem har fått litt silkepapir i matchende farger også, og står der og frister med litt smågodt.

Smågodt påskepynt

Én har fått bomull og karsefrø, og står og venter på at håret skal gro.

Karse påskepynt

En annen står og flotter seg med en gul ildtopp i.

Ildtopp påskepynt

Hva med å la hver kuvert ved middagsbordet få hver sin gule påskekylling som kan holde bestikket og servietten? Du kan jo fylle en med teskjeer, og sette den på kakebordet? Eller hva med å hente inn noen grener, og lage et mini-påsketre? Behold den selv, eller gi den bort som en festlig vertinnegave hvis du er bedt i påskeselskap.
Den koster lite, og gleder masse.

Påskepynt hermetikkbokser karse ildtopp smågodt
Et lite tips der, altså, dersom dere har lyst til å finne på noe inne en av påskedagene.
Her på Fjellborg har vi vært ute siden vi stod opp i dag, og bålet i gapahuken har blitt tent ikke mindre enn to ganger (i tillegg til at vi snek oss over til naboen og kosa oss litt ved bålet deres også). Påske på sitt beste!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 37 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Verified by ExactMetrics