Fjellborg,  Kaffitår

Hverdagen på Fjellborg – og dere

I uka som gikk, ramlet følger nummer 360 innom på Facebook-siden til Hverdagen på Fjellborg. Det syns jeg er en liten milepæl, for nå har vi jo fått en hel sirkel av lesere og følgere! 360 forskjellige mennesker! Tenk det, da?

Litt skummelt er det jo, for 360 mennesker er mange mennesker, og alle dere tar en titt inn gjennom døra her nærmest hver eneste dag, men det er aller mest flott fordi dere er jo 360 fantastiske mennesker! Nå skal jeg ikke begi meg ut på en bloggtypisk «fininger» og femogtyve hjerter her, men dere gir så mye tilbake! Dere engasjerer dere! Leser, liker, deler og kommenterer. Dere gjør det gøy å fortelle om hverdagen her på Fjellborg!

Ja, eller i alle fall litt av den. Dere får jo – naturlig nok – ikke være med på absolutt alt som skjer fra litt før seks om morra’n og til klokka er elleve på kvelden, men dere får være med på mye. På det vi vil og syns at er greit å dele med mennesker utenfor vår private sfære. Ja, for det blir en hårfin balansegang mellom det å være privat og det å være personlig. Jeg forsøker etter beste evne å få til sistnevnte, men det er heller ikke alltid like enkelt å invitere 360 mennesker inn i gangen her, og beskrive en ærlig hverdag uten at den blir for privat, og ei heller altfor rosenrød.

Ja, for hverdagen på Fjellborg består av mye…
… latter
… frustrasjon
… lærdom
… kaffe
… hverdagsgleder
… smerte
… samarbeid
… krangling
… kaffe
… kaffe
Blant annet. Vi forsøker å gi et ærlig innblikk i alt sammen. At noen grenser trekkes opp, betyr ikke at vi ønsker å forgylle tilværelsen, men midt i det hele er vi en familie som først og fremst skal være i våre egne liv og vår egen hverdag også. Som mange av dere sikkert også vet, så er jeg tidvis temmelig redusert på grunn av sykdom, og da må blikket fokuseres på det positive. Dels for å spare dere for en solid porsjon eder og galle, men også for at vi skal klare å beholde gleden i hverdagen selv.

I en sirkel er det 360 grader, men om Hverdagen på Fjellborg har 36, 360 eller 3 600 likere og følgere, er ikke så viktig. Det viktigste er at vi har det trivelig underveis, og det syns jeg at vi har. Hverdagen på Fjellborg har eksistert i litt over et halvt år nå, og det har vært et utrolig morsomt halvår hva både bloggen her og Facebook-siden angår. Hverdagen vår har vi jo uansett, så at dette har blitt så morsomt, er først og fremst deres fortjeneste! Engasjementet deres! Dere lar dere inspirere, og dere inspirerer igjen. Jeg digger det! Fortsett med det da, vær så snill? Legg gjerne igjen noen ord titt og tett – det er så koselig å høre fra nettopp deg, og bli kjent med deg som er med på å gjøre dette artig! (Og nei; det er ikke noe jeg bare sier – jeg mener det virkelig!)

Hverdagen på Fjellborg

Helt til slutt, så har jeg et lite spørsmål, eller en oppfordring, da, til dere: Utover høsten har jeg planer om et par, tre uker hvor noen temaer skal få litt ekstra fokus her på Hverdagen på Fjellborg, og allerede neste uke kommer den første fokusuka dersom alt går som planlagt. Men: Har du som følger oss og leser om hverdagen vår noe som DU syns at det er ekstra kjekt å lese om? Er det noe du vil vite mer om? Lar deg inspirere litt ekstra av? Savner? Lurer på? Fortell det, da! Send en mail, legg igjen en kommentar her eller på Facebook, og så tar vi tak i det. Først og fremst skriver jeg jo fordi jeg syns det er gøy, men så er det jo litt ekstra gøy når vi får til mer enn en enveiskommunikasjon også.

Nå har kveldsroen endelig senket seg her på Fjellborg, og både veslebonden og veslekællen er allerede i sine drømmeland. Husbonden er i et styremøte, mens jeg sitter og forsøker å hente meg litt inn igjen etter en lang dag. Kaffe og stillhet hjelper godt på vei, der. Jeg håper alle som titter innom også har en god mandagskveld, og igjen: Tusen takk for at dere er dere og henger med! Det digger jeg dere for!

Mandagshilsen fra husmora (i dag 88 og nybakt innehaver av grå stær)

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Jeg heter Camilla, er 36 år gammel, og er husmora på Fjellborg. Husmora har ansvar for både griser og høns, mann og barn, og ikke minst å fylle matboden for de kalde vintermånedene. Å forsyne seg av naturens matfat og samtidig ta tiden litt tilbake både gjennom kunnskap og levesett, har blitt en livsstil. Gjennom mine skriblerier på Hverdagen på Fjellborg, ønsker jeg å dele både av kunnskapen vi tilegner oss underveis og å inspirere deg til å ta for deg av alt det gode vi nesten har glemt at finnes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Verified by ExactMetrics