Tur til Tyin

Så var bilen tømt, spylt av og parkert i garasjen. Etter en time hjemme på Fjellborg, har vi allerede fått smake litt på hverdagen igjen, men nå er vi inspirerte og klare for nye hverdager. Bak oss ligger en fantastisk helg, og vi er proppfulle av gode minner, gode opplevelser, gode samtaler med gode folk, god mat, god stemning og godt humør!

Tyin Vang Valdres

Vi har besøkt Line og Sjefen på Sveji i helga, de flotte folka bak Tyinlam, og vi har hatt det så fint! Ungene har vært (og er fortsatt) på hyttetur med farmor og farfar, og det har bare vært husbonden og jeg avgårde på tur. Litt voksentid kan også gjøre godt i blant, uten at tiden skal brukes til å ta igjen alt man ellers ikke rekker (slik det som oftest er, når man først har barnefri), og vi har storkost oss på tur, bare vi to. Vi har bodd i en flott leilighet ved Filefjell Alpin, med tilgang på tre TVer, boblebad, varmekabler, isbitmaskin i kjøleskapet og ellers all luksus to enkle sjeler fra Fjellborg kan tenke seg. Vi har ligget under dyna på sofaen, spist potetgull og sett på Bonanza, og vi har vært ute og opplevd flott natur. Vi har slappet av, rett og slett.

Tyinlam

Opplevelsene er mange og minnerike, og jeg skal fortelle litt mer om dem etter hvert. Jeg får rett og slett ikke plass til alt i ett innlegg, tror jeg. Det som er sikkert, er i alle fall at vi har hatt en knakende flott helg! En stor takk til Line og Sjefen som tok oss i mot, altså! Vi har forresten med oss et… minne fra turen hjem også. Ganske artig også, i grunnen, og jeg gleder meg til å vise veslebonden og veslekællen i morgen når de kommer hjem. Dere også, forresten!

Tyinvannet

Nå skal vi forsøke å lande litt, før hverdagen starter for fullt i morgen. Det ligger en travel uke foran oss, så det gjelder å møte ferdig uthvilt når mandagen vekker oss i morgen tidlig. Jeg håper dere har hatt en fin helg også! Titt gjerne innom Tyinlam HER eller på Instagram (@tyinlam); det er helt klart verdt tiden. I morgen skal jeg fortelle mer fra turen, så titt innom da, om du har lyst til å høre hvordan vi har hatt det.

Vi blogges!

Liker du det du leser? Del gjerne Hverdagen på Fjellborg med de du kjenner.
Ja, og følg hverdagen vår på Facebook også, da vel?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: